2018 – De Balans

 Categorie: Gedachten

Is het echt alweer 31 december? Nee, ik zal niet in de clich├ęs vervallen. Maar toch. Het jaar is alweer om, mensen. Tijd om de balans weer op te maken. Zijn de doelen behaald? Je verwachtingen uitgekomen? Nee, ook dat vind ik onzin. Ik hoop gewoon dat je mag terugkijken op een jaar vol mooie momenten. Ik hoop dat je herinneringen meeneemt naar het nieuwe jaar. Ik hoop dat je in 2018 dromen hebt kunnen laten uitkomen, ik hoop dat je tevreden bent met hoe het leven voor je verloopt.

Mijn jaar was er weer een om in een doosje te doen. Een jaar waarin ups en downs elkaar afwisselden. Het was een jaar waarin ik me geen moment heb verveeld. Ik heb weer een stukje van mezelf ontdekt en ik ben weer wat zekerder over de weg die ik ben ingeslagen. Kortom; ik kijk met dankbaarheid terug, niet alleen om de ups maar ook zeker om de downs. Omdat die je dwingen na te denken over jezelf en je dwingen om keuzes te maken.

2019 ligt voor ons. Een heel jaar om verder te gaan of misschien om opnieuw te beginnen. Dat lijkt zo enorm. Maar eigenlijk is het dat niet. Wandel je pad gewoon stap voor stap. En neem het jaar 2019 dag voor dag. 1 januari misschien wat meer instabiel, dankzij alle drankjes die je hebt genuttigd.

Hoe dan ook, ik hoop dat jullie me blijven volgen in 2019. En ik wens jullie allemaal een geweldig, gezond, leerzaam en vooral een kleurrijk nieuwjaar toe!

Liefs Annika

Recente berichten
0