Met gepaste afstand

 Categorie: Gedachten

Een gesprek door glas

Wat hoef je teĀ  verstaan

Wanneer je van elkaar weet

wat je elkaar wilt vertellen

Ik zwaai, blaas een handkus

Ik geef om jou

zal voor je zorgen

Ik loop een stapje verder

bij jou vandaan

Tot het moment dat ik weet

dat jij veilig bent

 

Afgelopen zaterdag bracht ik boeketjes rond. Daarbij besefte ik steeds meer hoeveel mensen op dit moment alleen thuis zijn. Geen gezellig bezoek of gezellig op stap. Voor al die mensen, er wordt aan jullie gedacht. Er wordt om jullie gegeven. Houd moed!

De foto is een foto van onze kinderen, gemaakt vlak nadat we ons huidige huis kochten. Ik vond het beeld erg treffend in de huidige situatie waarin we door ramen naar elkaar zwaaien en elkaar laten zien dat we er zijn.

 

Recente berichten
0