Nieuw jaar, nieuwe bladzijde!

 Categorie: Gedachten

Een nieuwe agenda. Een nieuwe agenda voor het nieuwe jaar. Heerlijk! Zo’n fonkelnieuw boekje waarin je volop mag gaan schrijven, plannen en krabbelen. Ik hou ervan.

En dat is wat ik jullie ook toewens. Een lege agenda die je helemaal naar je eigen wens mag vullen. En doorhalen. Want soms is het fijn of verstandig om een dag gewoon door te strepen. Een dag aan lummelen of iets gaan doen waar je energie van krijgt.

Goede voornemens? Ik doe er niet aan. 2020 wordt gewoon een jaar waarin ik doorga met waar ik dit jaar plezier in heb. Mijn bloemwerk, rouwwerk en bruidswerk maken en mensen een plezierige tijd laten beleven tijdens een workshop. Daarmee hoop ik mijn agenda te mogen vullen.

Ik wens jou een geweldig 2020 toe. Met de mensen om je heen die jou dierbaar zijn. En ik wens je geluk en gezondheid. En die nieuwe agenda. En dat je daar volgend jaar rond deze tijd in bladert met een glimlach rond je mond.

Tot ziens, lieve lezers!

 

Recente berichten
0