Ik droomde van een huis als dit. Een  huis waar je gezellig in de keuken kunt zitten, aan zo’n grote, lange tafel. Een huis waar ruimte is. Waar een heerlijke sfeer hangt. Een huis dat buitenaf ligt. Waar je direct in het groen staat wanneer je de deur uitloopt.

We verhuisden van hartje centrum naar deze woonboerderij. We, dat zijn mijn man, onze zoon en dochter en onze boxer Rocky. Inmiddels heeft Rocky een speelkameraad en hebben we een heleboel dieren waar we voor zorgen.

Het is een cadeau dat wij in zo’n huis, en op zo’n prachtige plek mogen wonen.

 

Soms knijp ik mezelf even in mijn arm en fluister dan tegen mezelf: “Wauw, ik woon hier gewoon!” Iedere dag is een ervaring, we leren, we kunnen nieuwe dingen oppakken, de kinderen beleven avonturen en we hebben de ruimte om te doen wat we leuk vinden!

Zo maakt mijn man met zijn handige handen meubels, bouwt hij wat hij maar wil en creëert hij een geweldige buitenplek voor ons. Ik heb inmiddels een imkercursus gevolgd en mag mezelf imker noemen en ik verzamel materiaal om bloemstukken te maken.
We zijn heel vaak buiten te vinden in de moestuin, tussen de dieren of gewoon bezig op het terrein. Vervelen hoeven we ons hier nooit!

Het huis is ook nog niet klaar. Maar we kunnen er al schitterend wonen. Het is een echte gezinsplek. Ik kan mezelf helemaal storten op het vinden van de mooiste spulletjes. Brocante, vintage, nieuw en gekregen. Wat ik mooi vind, krijgt een plekje. En ook in mijn shop vind je alleen maar spulletjes waar ik een zwak voor heb.

Sommigen van jullie weten dat schrijven in  mijn bloed zit. Ik heb een aantal kinderboekjes uitgegeven en als ik echt tijd over heb, werk ik aan een verhaal. En wat is er nou mooier om onze belevenissen op papier te zetten, om ze daarna te delen met jullie?

0