Hoi, mijn naam is Annika Schepers.

Samen met mijn gezin wonen we aan de rand van Enschede, in een heel bijzondere woonboerderij. Een plek vol geschiedenis.
Verhuizen van de stad naar buitenaf was de beste beslissing die we ooit hebben genomen. We stappen naar buiten en we staan midden tussen het groen. Inmiddels hebben we een echte hobbyboerderij, met allerlei dieren.

Soms knijp ik mezelf even in mijn arm en fluister dan tegen mezelf: “Wauw, ik woon hier gewoon!” Iedere dag is een ervaring, we leren, we kunnen nieuwe dingen oppakken, de kinderen beleven avonturen en we hebben de ruimte om te doen wat we leuk vinden!

Een van mijn passies is een huis een thuis maken. Ik “sprokkel” vintage spullen en creëer mijn eigen thuis.

Maar het liefst maak ik bloemwerk. Ik maak bloemwerk voor speciale gelegenheden en ik geef workshops. Met levend materiaal een stuk te maken dat qua kleur en vorm de ontvanger aanspreekt, ontroert en verrast, dat is voor mij een van de mooiste dingen die er zijn.

Sommigen van jullie weten dat schrijven in  mijn bloed zit.  En wat is er nou mooier om onze belevenissen in een blog te zetten, zodat ik ze kan delen met jullie?

0